Värisilmä Kotka | Rautatienkatu 2 , 48100 Kotka | +358 10 229 0600​

Olen työskennellyt Värisilmässä yli 20 vuotta. Sisustaminen on aina ollut lähellä sydäntä, jo lapsuudessa huoneeni järjestys vaihtui tiuhaan tahtiin, ja inspiraation yllättäessä jopa keskellä yötä. Tykkään tehdä kaikkea käsillä ja harrastan liikunnan lisäksi akvarellimaalausta.

Tyylini on skandinaavisen selkeä ja yksinkertainen ja pyrin luomaan harmonisia kokonaisuuksia kuitenkaan kontrasteja unohtamatta.

Suunnitteluni lähtökohtana ovat asukkaiden toiveet ja mieltymykset tilaa ja ympäristöä kunnioittaen ja budjettia noudattaen. Suunnitelmassa teen aina ensin ehdotuksen, jota sitten yhdessä asiakkaan kanssa muokkaamme täydelliseksi kokonaisuudeksi.

Tällä hetkellä minua innostaa tummat värit ja luonnonmateriaalit. Unelmasuunnittelukohteeni juuri nyt olisi vanha teollisuustila muutettuna loft-asunnoksi.

Sisustetaan kotiisi tai muuhun kohteeseesi tunnelma, joka sinusta tuntuu hyvältä. Varaa aika kalenterista tai poikkea myymäläämme, niin katsotaan yhdessä suunnittelutapaamiselle sopiva ajankohta.